Publikacje |
Variation of wheat grain lipid fraction and its antioxidative status under the impact of delayed sowing
Iwona Konopka, Jerzy Grabiński, Grzegorz Dąbrowski, Małgorzata Tańska, Grażyna Podolska, Marta Skrajda
2017 Journal of Cereal Science 0733-5210
Supercritical CO2 extraction in chia oils production: impact of process duration and co-solvent addition
Grzegorz Dąbrowski, Iwona Konopka, Sylwester Czaplicki
2018 Food Science and Biotechnology 1226-7708
Skład i stabilność oleju z nasion szałwii hiszpańskiej w zależności od metody wydobycia
Iwona Konopka, Grzegorz Dąbrowski
2019
Variation in oil quality and content of low molecular lipophilic compounds in chia seed oils
Grzegorz Dąbrowski, Iwona Konopka, Sylwester Czaplicki
2018 International Journal of Food Properties 1094-2912
Composition and oxidative stability of oil from Salvia hispanica L. seeds in relation to extraction method
Grzegorz Dąbrowski, Iwona Konopka, Sylwester Czaplicki, Małgorzata Tańska
2017 European Journal of Lipid Science and Technology 1438-7697
Composition and quality of poppy (Papaver somniferum L.) seed oil depending on the extraction method
Iwona Konopka, Grzegorz Dąbrowski, Sylwester Czaplicki
2020 LWT - Food Science and Technology 0023-6438
Edible flowers, a source of valuable phytonutrients and their pro-healthy effects - A review
Iwona Konopka, Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda-Brdak
2020 Trends in Food Science and Technology 0924-2244
Wpływ rodzaju tłuszczu na cechy sensoryczne oraz twardość ciastek kruchych
Marta Skrajda, Grzegorz Dąbrowski
2016 Ekologia i Technika 1230-462X
Wpływ typu mąki na wybrane cechy jakościowe biszkoptów
Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
2016 Ekologia i Technika 1230-462X
Czekolada jako źródło związków bioaktywnych oddziałujących na organizm
Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
2015 Journal of Education, Health and Sport 2391-8306
Charakterystyka mikrokapsułek oleju amarantusowego
Małgorzata Tańska, Marta Skrajda, Dorota Ogrodowska, Waldemar Brandt, Sylwester Czaplicki, Grzegorz Dąbrowski
2016
Mięso surowe jako źródło występowania pałeczek Listeria monocytogenes
Anna Zadernowska, Grzegorz Dąbrowski
2015
Oblicza neoklasycyzmu w kompozycji i interpretacji - na przykładzie wybranych sonat na fagot i fortepian C. Saint – Saënsa, Ch. Koechlina i P. Hindemitha
Grzegorz Dąbrowski
2012
Spotkanie z człowiekiem. Zaczynając od Czesława Miłosza
2011
Phenolic acids in caryopses of two cultivars of wheat, rye and triticale that display different resistance to pre-harvest sprouting
Grzegorz Dąbrowski, Magdalena Karamać, Stanisław Weidner, Ryszard Amarowicz
1999 European Food Research and Technology 1438-2377
Próba oceny liczebności lerki Lullula arborea w ostoi Natura 2000 Puszcza Notecka w 2010 roku
Daniel Cieplikowski, Grzegorz Dąbrowski, Michał Bielewicz, Michał Chudzicki, Marcin Grzegorzek, Marcin Pakuła, Zbigniew Cykowiak, Katarzyna Giełda-Pinas, Andrzej Wąsik, Jacek Więckowski, Adam Pikuła, Tomasz Sznajder, Piotr Skórka, Tadeusz Mizera, Anna Krajewska, Aleksandra Kraśkiewicz, Dariusz Kujawa, Kinga Cieplikowska, Viktoria Takacs
2011 STUDIA I MATERIAŁY CENTRUM EDUKACJI PRZYRODNICZO-LEŚNEJ 1509-1414
W stronę konkretu
Grzegorz Dąbrowski
2013
Prosta etnografia Wileńszczyzny
Grzegorz Dąbrowski
2013
Spotkanie z człowiekiem. Zaczynając od Czesława Miłosza
2011
Variability of geometrical properties, surface color and phenolic compounds content of commercial roasted buckwheat groats
Małgorzata Tańska, Grzegorz Dąbrowski, Marta Skrajda
2016 Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 1644-1818
Evaluation of the anti-diabetic activity of sea buckthorn pulp oils prepared with different extraction methods in human islet EndoC-betaH1 cells
Eliza Korkus, Marcin Szustak, Maria Koziołkiewicz, Edyta Gendaszewska-Darmach, Rafał Madaj, Grzegorz Dąbrowski, Sylwester Czaplicki, Iwona Konopka, Arkadiusz Chworoś
2022 NFS Journal
Composition of flesh lipids and oleosome yield optimization of selected sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) cultivars grown in Poland
Marcin Szustak, Grzegorz Dąbrowski, Sylwester Czaplicki, Eliza Cichońska, Edyta Gendaszewska-Darmach, Iwona Konopka
2022 Food Chemistry 0308-8146
Trans-palmitoleic acid, a dairy fat biomarker, stimulates insulin secretion and activates G protein-coupled receptors with a different mechanism from the cis isomer
Anna Drzazga, Maria Koziołkiewicz, Eliza Korkus, Edyta Gendaszewska-Darmach, Marcin Szustak, Sylwester Czaplicki, Iwona Konopka, Grzegorz Dąbrowski, Rafał Madaj, Arkadiusz Chworoś
2023 Food and Function 2042-6496
|