Publikacje |
Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych
Jacek Sikora, Barbara Topyła, Aldona Kawęcka, Anna Teter, Jolanta Król, Iwona Radkowska, Joanna Barłowska, Władysław Migdał, Zygmunt Litwińczuk, Monika Kędzierska-Matysek, Aneta Brodziak
2019
Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych
Anna Teter, Małgorzata Sierocka, Aneta Brodziak, Jolanta Król, Władysław Migdał, Joanna Barłowska, Aldona Kawęcka, Zygmunt Litwińczuk, Monika Kędzierska-Matysek, Iwona Radkowska, Barbara Topyła
2019
Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych
Anna Teter, Władysław Migdał, Aneta Brodziak, Jolanta Król, Joanna Barłowska, Aldona Kawęcka, Zygmunt Litwińczuk, Monika Kędzierska-Matysek, Iwona Radkowska, Barbara Topyła, Małgorzata Sikora
2019
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Wioletta Sawicka-Zugaj, Paulina Nazar, Marek Babicz, Małgorzata Dmoch, Piotr Domaradzki, Waldemar Teter, Witold Chabuz, Zygmunt Litwińczuk, Monika Kędzierska-Matysek, Anna Litwińczuk, Anna Teter, Aneta Brodziak, Andrzej Junkuszew, Jolanta Król, Tomasz Gruszecki, Agnieszka Zaborska, Joanna Barłowska, Marcin Hałabis, Małgorzata Ryszkowska-Siwko, Mariusz Florek, Piotr Skałecki, Kinga Kropiwiec, Barbara Topyła
2016
Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomiegospodarstwa
Anna Teter, Aneta Brodziak, Małgorzata Dmoch, Jolanta Król, Agnieszka Zaborska, Monika Kędzierska-Matysek, Barbara Topyła
2016
Wartość odżywcza i przydatność technologiczna mleka krowiego i koziego z uwzględnieniem sezou produkcji
Anna Teter, Aneta Brodziak, Jolanta Król, Joanna Barłowska, Monika Kędzierska-Matysek, Anna Litwińczuk, Robert Pastuszka, Barbara Topyła
2013 Przegląd Hodowlany 0137-4214
Surowce zwierzęce wykorzystywane w kosmetyce
Anna Teter, Monika Ziomek, Aneta Brodziak, Marek Kowalczyk, Małgorzata Dmoch, Agnieszka Kaliniak-Dziura, Piotr Domaradzki, Małgorzata Ryszkowska-Siwko, Monika Kędzierska-Matysek, Mariusz Florek, Piotr Skałecki, Barbara Topyła
2021
Physicochemical properties of milk fat from 3 breeds of cows during summer and winter feeding
Joanna Barłowska, Tomasz Grodzicki, Zygmunt Litwińczuk, Barbara Topyła
2009 Archiv für Tierzucht/Archives Animal Breeding 0003-9438
Parametry fizykochemiczne tłuszczu mleka krów różnych ras z okresu żywienia wiosenno-letniego
Joanna Barłowska, Zygmunt Litwińczuk, Barbara Topyła
2005 Medycyna Weterynaryjna 0025-8628
|